Uw feest is pas geslaagd, als De Zingende-DJ is gevraagd! Drive in show De Zingende-DJ bestaat uit Vincent en Dennis welke met hun jarenlange ervaring in de muziek zich op uw feest zullen presenteren. Vincent. Een muzikale verschijning die zijn sporen in de afgelopen jaren ruimschoots heeft verdiend in de muziek. Als drummer, maar ook als zanger in de band www.duolive.nl maakt hij ook van uw feest een spetterende avond. Dennis Ooit begonnen in de band het Rembrand Duo, waarbij hij later www.duolive.nl heeft opgericht. Als toetsenist en zanger een graag geziene verschijning samen met Vincent op bruiloften, feesten en partijen heeft hij al jarenlang menig feest tot tevredenheid verzorgd. Samen vormen zij www.dezingende-dj.nl  Met hun drive in show zetten zij de zaal op z’n kop. Uw muziekkeuze staat hierbij altijd voorop. Tijdens het feest zullen deze 2 DJ’s desgewenst een aantal blokken live in de zaal zingen, om uw feestvreugde nog meer te verhogen. Uw publiek zal gegarandeerd uit z’n dak gaan en nog lang hier over spreken.   Vraag vrijblijvend naar een informatie Brochure !
Drive in show De Zingende-DJ
Uw feest is pas geslaagd als de Zingende - DJ is gevraagd!!!
Trouwen doe je niet elke dag! Ook de muziek is hier van groot belang. Met ons zeer uitgebreide muziek assortiment maken wij van u bruiloft een onvergetelijke dag! Speciale muziekwensen? Geen probleem voor de Zingende-DJ!
Uw persoonlijke feest in uw eigen huiskamer? Ook dat is mogelijk! De zingende-DJ verzorgt met een aangepast muziekset uw feest gezellig bij u thuis. De DJ van de Zingende-DJ zal u gezellig live toezingen en zorgt dat het dak er bij u thuis afgaat.
De Huiskamer zanger
                                  Wie zijn Wij                                                      
Wie zijn Wij
De zingende-DJ op uw feest
Bruiloften Feesten Partijen Bedrijfsfeesten Thema feesten Verjaardagen Jubileas Lichtshows Versterkingen
Wie zijn Wij
Muziek op uw Bruiloft